Utstilling 2022

75-års jubileumsutstilling til den Nederlandske Schapendoesklubben, Almere Nederland 20-21 august-22

Jeg og Gunn-Karin har vært på Roadtrip til Nederland og på den Nederlandske Schapendoesklubben sitt 75-års jubileum. Med godt over 100 schapendoeser påmeldt totalt var det kjempegøy at Donna fikk det som tilsvarer EXC med CK og ble plassert som 4. beste tispe i juniorklassen!!! Herregud så stolt! :-)

"14.months. Very nice type. Good size and propotions. Very fine bone.Feminin head. Good ears. Dark brown round eyes. Good neck and topline. Good angulations and forechest. Good coat structure. Moves with drive and good tail action. Nice temperement."


Uba fikk EXC med CK, men ble ikke plassert i tispeklassen. Dette var også den største klassen, men 20 tisper, så vi er strålende fornøyd!

"2 years old. Brown female. Very feminin. Good size an propotions. Nice head. Eyecolor ok for a brown. Pigmentation could be stronger. Thin ears and correct mouth. Enough neck. Good backline. Fine bone. Coat structure okay. Good hind angulation. Moves lightly. Good tailaction. Nice temperement."Molly var ikke i optimal pelskondisjon enda etter valpekullet, så vi ble overrasket over at dommeren elsket pelsen hennes! Molly fikk det som tilsvarer Very Good i Nederland, men som er mer som en Excellent uten CK i Norge. I en tispeklasse med 20 hunder, er vi storfornøyde!

"Almost 4 years old. Fine built type. High on the legs. Nice feminin head. Dark eyes. Thin ears. Correct bite. Needs more body and better angulations. Very nice coat. Moves with short steps. Nice temperament."


Moss og omegn hundeklubbs utstilling 30/7 og 31/7-2022

DER SATT DEN!!!! Uba og Gunn-Karin jobbet knallbra i ringen i dag og endte som BIR, 1 BTK, med Exc, CK, og endelig fikk vi det siste certet også! Det betyr at Uba nå har blitt Norsk utstillingschampion og kan titulere seg med Nuch! Det var en stolt, rørt og veldig glad ekvipasje da vi var ferdig i ringen i dag <3


Uba ble 2 BTK med EXC, CK  og reserve cert for dommer Robèrt Kotlàr på dag 1 i Råde. Det var stekende varmt og vi var siste ekvipasje i ringen den dagen så hverken mamsen eller Uba var helt i toppform, men vi er strålende fornøyde!


Donna ble 1 BTK i juniorklassen og vant BIM jr på lørdagen for dommer Ròbert Kotlàr. Hun blir stadig mer og mer trygg på utstilling og det vises på hele hunden <3


NKK Sandefjord 18/6 og 19/6- 2022

Mye forsinkelser i ringen, varmt vær samt masse lukter i ringen gjorde at Uba og Gunn-Karin ikke fikk vist seg ordentlig i dag. I tillegg var begge slitne, og ingen er maskiner. VG betyr fortsatt at Uba er en veldig god hund og vi er fornøyd allikevel!


Nok en super dag i ringen for Gunn-Karin og Uba. De jobbet kjempebra sammen, og det synes av kritikken. Bra jobbet!


Donna sin første tur i ringen. Hun var tydelig ukomfortabel og stresset, noe som også synes i kritikken og som var grunnen til at dommeren ikke ga CK. Her må vi trene mer i miljø! Allikevel likte dommeren hvordan hun så ut og hun endte med EXC og ble da Norsk Juniorvinner tispe 2022!


NKK Trondheim 28/5-22

Som dommeren sa; I dag vinner dere alt! Gunn-Karin sin andre tur i ringen, og det gikk jo super bra også denne gangen. Dessverre ingen plassering i gruppa, men de hadde det gøy og det er det viktigste <3 BIR med Stort CERT og CACIB


Utstilling 2021

NKK Sandefjord 21/11-21

EXC AK 1 AKK CK R.CERT 3BHK

Ikke lett å være Boss i Sandefjord med høyløpsk Uba rett ved siden av, så vi er storfornøyde! :-)

 

VG AK

Ikke Molly sin dag i dag, men vi var forberedt da pelsen ikke hadde kommet seg etter valpekull. God ringtrening etter lang tid uten utstillinger! 

Uba sin andre tur i ringen og Gunn-Karin sin første. Tydelig nervøs handler som holdt pusten fra start til slutt, og jaggu gikk det ikke veien!

1 EXC CK 2.BTK CERT og Reserve Nordic Cert

 

Flinke! :-)


Rasespesialen 28/8-21 Vestby

1. EXC BIR JR 4. BTK

Strålende resultat på første gang i ringen! :-)

EXC. AK 2 AKK CK R.CERT 3.BHK

 

EXC AK 3.AKK


UTSTILLING 2018

Happyschaps Beauty Bianka gjorde det veldig bra på utstilling i letohallen den 11.11.18

Hun fikk EX,CK,CERT og ble BIR (best i raen)